Auta na trotoaru, početnici vozači i maturanti u kafani, šta radi policija ako ne upozorava i kažnjava?

Auta početnika vozača na trotoaru, vozači u kafani, policija na licu mjesta. Slika i prilika je jučerašnjeg dešavanja u naselju Kočićev vijenac.


Ovim putem portal BLMojGrad apeluje prije svega na roditelje da dobro razmisle da li i pod kojim uslovima da daju svojoj djeci automobile kada idu na proslavu završetka jedne stepenice obrazovanja.

Apelujemo na policiju da ne tolerišu kršenje propisa o bezbjednosti u saobraćaju kao što je primjer sa fotografija automobila parkiranih na trotoaru, a posebno apelujemo i podsjećamo ih da je količina alkohola u krvi vozača početnika 0!

Apelujemo takođe I na policijske službenike I Policijsku upravu da organizuju   pojačanu kontrolu na mjestima okupljanja i proslava maturskih večeri.

U jučerašnjem slučaju auta su bila parkirana na trotoaru ispred osnovne škole i sva djeca koja su tim trotoarom morala da idu iz škole morala su da silaze na ulicu kako bi izbjegla auta na trotoarima.

Jedna zabrinuta majka je izjavila da joj nije jasno kako je moguće da je toliko roditelja nesavjesno i neodgovorno i da daju mladim vozačima početnicima koji su u vidno alkoholisanom stanju klučeve u ruke od automobila. Prisustvo policije nije komentarisala jer kako kaže naiskrenije vjeruje da su prekontrolisali vozače, prvenstveno na alkohol.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: