Advokat bračnog para Roso “Nemaju veze sa helikopterom, osumnjičeni su za lakša djela bez dokaza”

Poštovani javni emiteri!

Povodom medijskog linča supružnika Rosu tokom protekla tri dana i objavljivanja niza neistina o njihovim kriminalnim aktivnostima, tražim kao branioc istih da se odmah prekine sa iznošenjem neistina i osudom osumnjičenih prije bilo kakvog suđenja.
Naime, tokom proteklih dana iznešeno je niz neistina na štetu osumnjičenih bez ikakvih argumenata i dokaza, da ne govorim da se radi o stvarima o kojima bi se moglo pisati da su prvosnažno osuđeni, a nikako u fazi istrage.


Ono što je posebno naštetilo osumnjičenim je lažno dovođenje ovih dvoje ljudi u vezu sa nekakvim krivičnim djelom vezanim za famozni helihopter i krivičnim djelom u vezi amblemima raznih vojski i policijskih agencija.
Niti je počinjeno bilo kakavo djelo u vezi sa helihopterom i ovim amblemima niti se osumnjičeni terete za takvo djelo.


Medijski linč imao je za posljedicu određivanje pritvora, bez valjanog razloga, za Gorana Roso i izuzetno ružno i brutalno postupanje, prilikom privođenja, prema Martini Roso koja se porodila prije mjesec dana i to carskim rezom, i koja je upozorila pripadnike policija da joj rana još krvari.
Čudno da nikom od vas navodnih humanitaraca nije ta brutalnost zapala za oko.
Istine radi moji branjenici su osumnjičeni za više lakših krivičnih djela za koje do sada nema valjanih dokaza, a ono što ima prikupljeno je kršenjem odredbi Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske.
Ono što posebno upada u oči je činjenica da niti jedno djelo nije prijavljeno od strane oštećenih već se očito radi o saznanjima vezanim za tajno praćenje i prisluškivanje bez naredbe nadležnog suda, ali sve će to biti predmet sudskog postupka koji tek treba da uslijedi, što znači da niko pa ni mediji u ovoj fazi postupka nemaju pravo da izonese nistinite i nedokazane tvrdnje.
Famozni helihopter je vlasništvo jednog poznatog biznismena našeg porijekla koji živi i radi u Austriji, a amblemi su vlasništvo jednog banjalučkog šnajdera čije je zanimanje da kroji i šiva što mu ko naruči. Nikakvo krivično djelo nije počinjeno niti se može dovesti, niti tužilaštvo tereti osumnjičene, u vezi sa helkihopterom i famoznim amblemima.

Svi koji žele da dobiju pravu i istinitu inforamciju mogu u svakom momentu da se informišu kod branioca osumnjičenih, a posebno molim sve emitere da ubuduće prije bilo kakve objave ovako bombastičnih vijesti kotaktiraju i drugu stranu.

S poštovanjem!

Advokat

Slobodan Perić

78000 Banja Luka, Aleja Sv. Save 7a

Tel/fax: /00387/ ‪051 372 170‬

mob. /00387/ ‪065 882 410‬

Debeli dosije supružnika prevaranata, Martina lažna zubarka, Goranu oduzet helikopter

Iznajmljivanje vožnje helikopterom, do Trebinja za sat i deset minuta

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: