Buran vikend, alkohol, tuče i hapšenja

Banjalučka policija uhapsila je osobu čiji su inicijali S.R. iz Banjaluke za kojim je po naredbi Osnovnog suda u ovom gradu raspisana centralna potjernica.
Lice je predato policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Banjaluka, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.
Policija iz Laktaša uhapsila je u petak osobe S.C. i Ž.M. iz ovog grada jer se sumnjiče da su pijani iz kafane bacili čašu na vozilo u prolazu i vrijeđali vozača.
Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su u petak uhapsili navedene osobe zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

– Oštećena osoba je istog dana oko 00.01 prijavilo da je prilikom prolaska pored ugostiteljskog objekta u Laktašima, na njegovo putničko vozilo palo staklo, kojom prilikom su nastala oštećenja. Policijski službenici su izašli na lice mjesta kojom prilikom su utvrdili da je lice S.C. iz ugostiteljskog objekta bacilo čašu na vozilo, dok je osoba Ž.M. vrijeđalo oštećenu osobu. Obje osobe su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod osobe S.C. utvrđeno prisustvo od 1,31 grama alkohola u krvi, a kod osobe Ž.M. prisustvo od 1,10 grama alkohola u organizmu – naveli su iz policije.
Dodali su da je vlasniku ugostiteljskog objekta, osobu D.J., te konobaru Đ.J. uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.
– O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje – dodali su iz policije, prenose Nezavisne novine.

Banjalučka policija sankcionisala je lice čiji su inicijali B.D. iz Teslića koje je iz automobila ispalilo nekoliko hitaca u vazduh iz gasnog pištolja.
Policija je licu B.D. izdala prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, te oduzela gasni pištolj sa pripadajućim okvirom bez municije, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O ovom događaju, koji se desio u Banjaluci, obaviješten je dežurni sudija Odjeljenja za prekršaje Osnovnog suda u ovom gradu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI