“Poštari” majstori fudbala

Ekipa „Pošte Spske pobjednik je Radničkih sportskih igara u Banjaluci u kategoriji malog fudbala. „Poštari“ su u finalu bili bolji od Mtela, i to tek poslije izvođenja penala (3:1), u regularnom toku bilo je 1:1.

 

Cijeli turnir u malom fudbalu održan je u balonu u Ramićima a učestvovalo je 12 firmi.

Za pobjednički sastav „Pošte Srpske“ nastupili su: Bojan Bojanić, Miroslav Trninić, Nikola Ćulum, Nebojša Baralić, Miroslav Zorić, Nemanja Milaković, Srđan Tadić, Pavle Bjeljac, Goran Malić a sa klupe ih je predvodio Rajko Rekavić.

Da je nagrada otišla u prave uke vidi se i po individualnim priznanjima, jer je najbolji golman Bojan Bojanić, dok je prvi igrač turnira Nemanja Milaković, oba prvotimci „Pošte Srpske“.

„Najvažnije da smo se družili, a na kraju pehar je stigao u naše ruke sasvim zasluženo. Nesebičnu pomoć imali smo od direktorice Dainke Pejić, ali i Baojana Ljubišića, golmana Borac mtel-a, te Zlatana Telalovića. Disali smo kao jedan, što u ostalom i jeste moto naše firme, što se i te kako osjetilo na terenu“ rekao je Goran Malić, prvotimac „Pošte Srpske“, a nekad krilo banjalučkog rukometnog giganta.

Izvor: Pravdabl

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI