Fizički napali konobaricu pa uhapšeni

Policija u Banjaluci uhapsila je juče D.C. i S.C. iz Banjaluke jer su fizički napali konobaricu u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu koja je pokušala da spriječi ove osobe u daljem fizičkom napadu.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Banjaluka juče je policija uhapsila D.C. iz Banjaluke, zbog sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda i prekršaj tuča i fizički napad, te S.C. isto iz Banjaluke zbog počinjenih prekršaja tuča i fizički napad i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

“D.C. se sumnjiči da je istog dana oko 00.05 časova fizički napalo radnicu ugostiteljskog objekta u Banjaluci, koja je pokušala da spriječi D.C. i S.C. u daljem fizičkom napadu na oštećeno lice. Prilikom hapšenja S.C. je vrijeđalo policijske službenike, te se oglušilo na zakonito izdato naređenje policijskih službenika. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo opojnih droga, utvrđeno je prisustvo metadon”, navode iz policije i dodaju da je oštećenim licima, kao i S.C. ukazana ljekarska pomoć u Hitnoj pomoći.

“O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navode iz policije.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI