“Zimzobal” od 1. decembra

Zimski market “Zimzobal” će i ove godine krasiti park “Petar Kočić” u Banjaluci, a osim prekrasnih novogodišnjih dekoracija, sve posjetioce očekuju nastupi banjalučkih zvijezda.

Kako je istakla Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, svečano otvaranje planirano je za 1. decembar kada sve posjetioce očekuje sjajan muzički i zabavni program, puštanje lampiona, maskote, kao i program za najmlađe.

“Poznati izvođači zabavljaće građane u toku novogodišnje noći, kao i za reprizu 1. januara, a pored toga, održaće se i tradicionalna proslava Badnjeg dana i Pravoslavne nove godine, te ovim grad nastoji da privuče što više turista”, istakla je ona, te je dodala da je ulaganje u organizaciju ovakvih događaja zapravo investicija koja se vrati gradu, a u prilog tome govore rekordne posjete Banjaluci koje su zabilježene tokom proljećnih i ljetnih mjeseci.

Ona je takođe najavila i potpuno novi koncept i program za mlade, koji će biti organizovan u Domu omladine.

“Ove godine donosimo još jednu novinu, a to je program „Zima u Domu omladine“ koji realizujemo uz podršku prijatelja našeg grada i koji je namijenjen za mlade. Želimo da svojim aktivnostima uljepšamo praznike svim generacijama”, zaključila je ona.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI