Zbog ubistva Krunića uhapšen radnik “Sektor sekjuritia”

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske uhapsili su radnika firme “Sektor sekjuriti” Rodoljuba Gajića iz Banjaluke koji se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, saznaje Srna.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je Srni da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske sinoć uhapsili osumnjičenog G.R. iz Banjaluke zbog ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo teško ubistvo Gorana Ilića.

– Osumnjičeni G.R. je 22. aprila oko 22.30 časova u mjestu Glamočani, opština Laktaši, zajedno sa Kovačević Željkom, Đukanović Benedijem i Baldo Emiliom izvršio pomenuto krivično djelo – rekla je Miljanovićeva.

Srna nezvanično saznaje da je Gajić obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, te da je informacije odavao Đukanoviću i Baldiju, dok ATV javlja kako je Gajić priznao učešće u ubistvu.

Policija je u okviru istrage ubistva Krunića uhapsila Emilija Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok se za Benedi Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: