Zbog obilježavanje saobraćajne signalizacije: Izmjena u režimu odvijanja saobraćaja u centru grada

Zbog obilježavanja horizontalne saobraćajne signalizacije, danas 16. maja u periodu od 17. 00 časova dana do 6.00 časova ujutru narednog dana, odnosno 17. maja, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u Ulici Patra na dijelu od kružnog toka do Ulice kralja Petra I Karađorđevića i u Ulici kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa Solunskom ulicom.

Za vrijeme obustave saobraćaja, izvršiće se preusmjeravanje autobusa na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza i to:

-linije 9, 10, 13, 13p i 17 se preusmjeravaju Bulevarom cara Dušana, Ulicom Teodora Kolokotronisa kružni tok kod mosta Patre i dalje postojećom trasom u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom,

-linije 3 i 3b se sa mosta patre preusmjeravaju Ulicom Isaije Mitrovića do kružnog toka i nazad,

-linije 8 i 13 b se preusmjeravaju iz Bulevarom cara Dušana, Ulicom Teodora Kolokotronisa, Isaije Mitrovića, Ulicom Kralja Petra I Karađorđevića prema jugu i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI