Zbog neočišćenih ulica Starčevica jutros bez javnog prevoza!

Javni saobraćaj jutros nije funkcionisao u naselju Starčevica zbog loše očišćenih ulica.
Kako pričaju vozači, najmanje pet linija nije održano, a vozila su stajala parkirana, između ostalog i zbog automobila koji su se ispriječili na putu zbog poledice.

U preduzeću „Central“ rekli su da nekoliko autobusa uopšte nije ni krenulo, radi bezbjednosti. O svemu su, kažu, obavijestili i gradsku inspekciju.

– „Eko euro tim“ je veoma loše radio. Prvi autobus ide u 5.30, a zimska služba tek poslije nas u šest časova čisti ulice. Mi treba da vozimo uz brdo, a neko nije očistio put – kaže direktor Drago Ostojić.

Načelnik Odjeljenja za sobraćaj Slaviša Sandić potvrdio je da su upoznati sa ovim problemom, te da su odmah pozvali izvođača radova „Eko euro tim“ da reaguje.

– Moram reći da ni mi nismo zadovoljni radom ovog preduzeća, a imamo i još primjedbi građana iz drugih dijelova grada koje održava ova firma. Zvao sam nadzornog organa, kada nam dođu fakture pogledaćemo o čemu se radi i to nećemo plaćati, i naravno sačinićemo zabilješku da to imamo u vidu prilikom dodjele sljedećeg ugovora – precizirao je Sandić.
Ljubiša Balaban iz “Eko euro tima” kaže da je jutros oko 7.30 časova sa nadzornim organom išao u obilazak terena i da su ulice bile prohodne.

– Ova ledena kiša je prouzrokovala probleme. Tuzlanska ulica je inače na većoj nadmorskoj visini i prije počinje da ledi, pa je ledena kiša napravila pometnju – rekao je on.

Prethodnih dana žalbe na rad ove firme stizale su i iz boračkih zgrada u naselju Ada, ratni vojni invalidi koji tu stanuju negodovali su da je loše očišćen snijeg oko zgrada i sa parkinga. Balaban kaže da je i jutros na ovoj lokaciji posuta so.

– Ulice su prohodne, crni se asfalt. Ne možemo u sve ijednoj ulici biti u istom momentu, ali stalno smo u obilasku terena- zaključio je on.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI