Za vikend obustava saobraćaja na Bulevaru Desanke Maksimović

Zbog sanacije pasarele na Bulevaru Desanke Maksimović, tokom vikenda doći će do obustave saobraćaja.
Usubotu će saobraćaj biti obustavljen od sedam do 23 časa, u sjevernoj kolovoznoj traci na Bulevaru Desanke Maksimović, na dijelu od Bulevara vojvode Stepe Stepanovića do raskrsnice sa Ulicom Slobodana Kusturića.

U nedjelju obustava će trajati od sedam do 23 časa, u južnoj kolovoznoj traci na Bulevaru Desanke Maksimović, na dijelu od Ulice Majke Jugovića do Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, kao i u Ulici Jug Bogdana, na dijelu od Ulice Stefana Prvovjenčnog do Ulice Josifa Pančića.
Za vrijeme obustave saobraćaja, autobusi na gradskoj liniji 14B mijenjaju trasu, pa u subotu, iz smijera Autobuske stanice, na kružnom toku kod Rebrovca skreću desno na Bulevar vojvode Stepe Stepanović, lijevo u Ulicu Majke Jugovića i dalje registrovanom trasom, a u nedjelju iz smijera Starčevice, na kružnom toku nastavljaju pravo Ulicom Majke Jugovića, desno Bulevarom Vojvode Stepe Stepanović i dalje registovanom trasom.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen nesmetan i bezbjedan pješački saobraćaj preko pasarele.

Takođe za vrijeme trajanja obustave, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Iz Gradske uprave mole sve učesnike u saobraćaju za oprez i razumijevanje.

Radove na sanaciji pasarele na Starčevici izovdi preduzeće „Građenje Đurić“ d.o.o. Banjaluka.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: