Za vikend hapšenja zbog tuče, droge i prijetnji

Dvojica Banjalučana kažnjena su prekršajnim prijavama nakon tuče i prijetnji.
Policijska uprava Banjaluka saopštila je da je 2. decembra ove godine oko 20 časova R.V. prijavio da je došao u fizički sukob sa S.M.
Nakon sukoba, S.M. je prema navodima iz prijave, otišao i vratio se sa lovačkom puškom. Tada je navodno, S.M. prijetio supruzi R.V.
Obojica su alkotestirana i utvrđeno je da R.V. u krvi ima 0,9 promila, a S.M. 1,1 promil alkohola.

-Lovačka puška je od M.S. uz potvrdu oduzeta. O svemu navedenom je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje, a protiv navedenih lica biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog potupka- saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.
Tri osobe uhapšene u Banjaluci zbog sumjne da su šmrkali spid sa mobilnog telefona, potvrđeno je u policiji.
Oni su dodali da su zbog ovog krivičnog djela uhapsili A.H. iz Doboja, Đ.B. iz Istočnog Novog Sarajeva i N.T. iz Istočne Ilidže.
U Banjaluci u ulici Veljka Mlađenovića, policajci su juče uhapsili pomenute tri osobe zbog droge. Naime, policajci su ih uočili kako na javnom mjestu sa displeja mobilnog telefona kroz nos uvlače drogu spid, a koju su po uočavanju policajaca uklonili sa mobilnog telefona – rekli su u PU Banjaluka.
Banjalučka policija uhapsila je S. Ć. iz Banjaluke nakon što je kod njega pronašla različite vrste narkotika.
Na osnovu naredbe dežurnog sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog obavljen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni.
Tom prilikom je pronađeno i uz potvrdu oduzeto 31,39 grama marihuane, zatim 0,53 grama kokaina, sintitečke droge 0,28 grama i četiri tablete ekstazija – pojasnili su u PU Banjaluka.
Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI