Za vikend Dječiji sajam

U Banjoj Luci će 27. i 28. maja biti održan četvrti po redu „Dječiji sajam Banja Luka“ sa do sada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu.

I ovog puta za najmlađe pripremljeni su posebni sadržaji, pa su dani pred nama posvećeni mališanima, dječijoj radosti i vrhunskoj zabavi.

Ovu veliku porodičnu manifestaciju uljepšaće više od 80 izlagača iz regiona sa izvrsnom ponudom iz svijeta igračaka, slatkiša, pažljivo odabranih proizvoda za djecu, ali i sadržaja neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i njegovanje sportskog duha od malih nogu.

-Svoju kreativnost, znanje i ogroman talenat, u okviru festivalskog dijela programa svojim vršnjacima i njihovim roditeljima predstaviće mališani iz banjalučkih predškolskih ustanova, plesnih i muzičkih škola. Brojne kreativne radionice, predstave, maskote, igraonice i animatori, potrudiće se da mališanima ovaj vikend u Banjoj Luci ostane u najljepšem sjećanju – saopštili su organizatori.

Dječiji sajam „Banja Luka 2023“ održava se pod pokroviteljstvom Grada Banja Luka i Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, uz druge sponzore.

Ulaz je besplatan, a vrata Sportske dvorane “Borik” otvorena su za sve posjetioce od 10 do 19 časova. Ceremonija svečanog otvaranja sajma zakazana je za subotu, 27. maja u 11 časova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI