Z.E.T. je za 2 dana

“Z.E.T. od Šipova“ je jedinstven privredno-kulturno-zabavni događaj u regionu koji se organizuje u jednoj od najnerazvijenih opština u Republici Srpskoj.

Najmanji regionalni festival i ove godine ugostiće neke od najvećih regionalnih muzičkih imena: Vatra, Vatreni Poljubac, Ritam Nereda, Mortal Kombat, Divlje Svinje, D Zoo, Pero Defformero, Kerber, Sunshine, Texas Flood, Pankrti, Yu Grupa… Festival će otvoriti ovogodišnji Jelen Z.E.T. hit bend Varvarogenije, dok će Z.E.T.ov bend Tupas Mene zatvoriti Festival.

Muzika je za Z.E.T. festival ipak najvažnija sporedna stvar, jer Z.E.T. želi pokrenuti točak održivog razvoja Šipova kroz Z.abavu E.kologiju i T.urizam, pa značajan dio programa zauzimaju razgovori o održivom razvoju s fokusom na t.urizam, zaštitu prirode, obnovljive izvore energije, kao i aktivnosti u prirodi: izlet u prašumu Janj – strogi prirodni rezervat Republike Srpske, šetnja do izvora rijeke Janj, biciklistička tura Janjske otoke – izvor rijeke Plive (jedan od najvećih izvora pitke vode u Evropi).

Z.E.T. na posebnom lokalitetu skoro netaknute, potpuno očuvane i sasvim izložene prirode nudi najbolju zabavu, priliku za razgovor, učenje i razmjenu dobrih iskustava u ostvarenju Globalnih ciljeva, te blagodeti autentičnog domaćinstva koje nudi smještaj, hranu, gostoljubivost i dobro raspoloženje. Z.E.T.ovi gosti imaju priliku da borave u Z.E.T. kampu i uživaju u skoro netaknutom prirodnom ambijentu Janjskih otoka, kao i u sjajnom društvu janjskih domaćina i, naravno, njihovoj odličnoj kuhinji.

Sve informacije o programu, ulaznicama, lokaciji, prevozu, smještaju, kao i Z.E.T. priču možete vidjeti i upoznati na: www.zetfest.com. O Z.E.T.u ima mnogo šta da se kaže, ponešto od toga je posebno, a sve je „100% demode i 97% prirodno“.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: