Vrbasom plove dva brenda, Nektar pivo i Dajak čamci

Banjalučka pivara podržala je  banjalučki “Dajak klub”. Ubuduće će se zvati “Nektar Dajak klub”. U pivari kažu da su na taj način željeli da spoje tradiciju Dajak čamca i Nektar piva.

“Nektar Dajak klub” će se pod ovim imenom prvi put javnosti predstaviti na predstojećem Svjetskom kupu u rafting koji će biti održan od 09. do 11.06.2017.godine.

Od 15.06.2017. godine počinje i “Nektar škola dajakaštva”. Svi zainteresovani imaće priliku da besplatno nauče sve vještine i tehnike voženja dajak čamca,”istakao je Andrej Zamola predsjednik “Nektar Dajak kluba”.

“Povezivanje ova dva banjalučka brenda nametnulo se kao prirodni slijed događaja. U sklopu našeg društveno odgovornog djelovanja, kojim neprestano nastojimo da se odužimo zajednici za povjerenje koje nam pruža, želja nam je bila i da klubove ovakve vrste dodatno povežemo sa stanovnicima Banjaluke. Tako je i nastala ideja za školu koja će, iskreno se nadamo, imati veliki broj polaznika,” istakla je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI