Više ulica i naselja bez struje

Zbog radova na elektromreži u srijedu će više banjalučkih ulica i naselja ostati bez električne energije.
Od devet do 13 časova struje neće biti u dijelovima ulica Bulevar vojvode S. Stepanovića, Carice Milice, Mačvanska, Sentandrejska, Srđe Zlopogleđe, Stevana Bulajića i Vilsonova.

Rekli su ovo iz „Elektrokrajine“ i dodali da od deset do 11 časova struje neće biti u dijelovima naselja Agino selo i Bočac.

– Od devet od 11 časova će bez električne energije ostati potrošači u dijelovima naselja Krmine-Bosančići, dok će u periodu od 11.30 do 13.30 bez struje biti korisnici u dijelovima naselja Krmine-Donja Mala – navodi se u saopštenju.

U periodu od devet do 14 časova električne energije neće biti u dijelovima ulica Gavrila Principa, Orlovački put, Pionirska, Brace Potkonjaka, Krfska, Mileševska, Pere Drljače, Ustanički Put, Akademika Milana Vasića, Srpskih Ustanika, Ognjena Price, Slobodana Dubočanina i Tuzlanska.

– U vremenu od devet do 14 časova do prekida u snabdijevanu potrošača električnom energijom će doći u dijelovima naselja Barlovci, Priječani i Donja Kola – Naveli su iz “Elektrokrajine”.

Dodaju da od 11 do 12.30 struje neće biti u dijelovima ulica Hajduk Veljkova, Kajmakčalanska, Knjaza Miloša,Kraljice Marije, Luke Vukalovića, Majora Drage, Bajalovića, Milana Cvijetića, Mire Cikote, Radovana Vulina, Vasilija Ostroškog, Vojvode Prijezde, Branka Popovića, Despota Stevana Lazarevića, Kojića put, Milana Mirića i Zmaj Ognjenog Vuka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI