Video/ “Ploča na dobro” novi singl grupe Neki plavi mjesec

Ploča na dobro prenosi jasnu poruku da je čovjek odgovoran za svoja dobra i loša stanja, te da se u skladu sa istim i ponaša u datom trenutku. “Okrenuti ploču na dobro“ nije uvijek jednostavno, ali se postavlja kao imperativ, posebno u ovako teškim trenucima za čovječanstvo. Isključivo stabilan, jak i odgovoran pojedinac može da doprinese sebi, samim tim i društvu u cjelini.

Pjesma Ploča na dobro je snimljena još u januaru 2018. godine, u studiju Digital Boyler kod jednog od najboljih ton majstora u regionu Ninoslava Dobrijevića Tikija.

Nekoliko video materijala nije prošlo rigoroznu selekciju umjetničke direkcije benda Neki plavi mjesec, stoga i nije objavljena do danas. Iznenada, okrenuvši ploču na dobro u vrijeme izolacije usljed novonastale planetarne paranoje, naš pjevač i gitarista medenih obraščića, Marko Kelečević je ponudio 5 (pet) video materijala, tako da smo nakon vijećanja odabrali upravo ovaj i odlučili da ga objavimo 1.4.2020. na dan šale, zeze, gega i fora.

Trenutno stanje u ovom dijelu vasione, kao i samu pjesmu, najbolje možemo opisati u skladu sa nazivom albuma u pripremi NIDŽE VEZE.

Stoga objavljujemo pjesmu Ploča na dobro uz podršku svim ljudima planete Zemlje da iskoriste priliku i okrenu se sebi u svakom smislu, ne smarajući se kupovinom toalet papira, uz poruku
OKRENI PLOČU NA DOBRO!

Spot:

U spotu su učestvovali prijatelji iz različitih dijelova svijeta u jedinstvenim uslovima izolacije u toku pandemije Korona virusa u martu 2020. Hvala dragim ljudima: Daniel (BiH), Zoran (BiH), Edin (BiH) Dragan (BiH), Ljiljana (BiH), Nicola (Italija), Marek (Južna Afrika), Zurab (Gruzija), Iskra (Srbija), Rishab (Indija), Ratko (Njemačka).

Vokal i gitara: Marko Kelečević
Prateći vokali: Marko Kelečević, Milena Vranjković, Damir Marjanović
Gitara: Rade Vojvodić
Gitara: Damir Marjanović
Bas: Bojan Stijak
Bubanj: Damir Marjanović
Ton majstor: Ninoslav Tiki Dobrijević
Muzika i aranžmani: Neki plavi mjesec
Tekst: Damir Marjanović
Kamera i režija: Marko Kelečević
Montaža: Vedran Ševčuk Alf

Snimano u studiju Digital Boyler u Banjoj Luci, januar 2018

Neki plavi mjesec danas čine: Marko Kelečević (vokal/gitara), Milena Vranjković (vokal), Miloš Vujić (bas), Siniša Rodić (gitara), Kerim Kobilj (gitara), Damir Marjanović (bubanj).

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: