Video/„Ostani još“ novi remix Maje Manojlović

Pjevačica Maja Manojlović iz Banjaluke i bend „Pocket Palma“ iza kojeg stoje Anja Papa i Luka Vidović iz Zagreba ostvarili su muzičku saradnju, a rezultat ovog umjetničkog projekta je remix Majinog singla „Ostani još“ za koji je snimljen i novi video koji je u četvrtak u 20.00 časova predstavljen javnosti.

Maja Manojlović, poznato lice na domaćoj muzičkoj sceni, autorka je muzike singla “Ostani još”, a osim nje na njenom prvom singlu radili su i Đorđe Miljenović (Skaj Vikler) i Darko Dimitrov.

Saradnja sa „Pocket Palmom“ za nju je, kako kaže, bila posebno zadovoljstvo, jer Anju i Luku cijeni kao muzičare i voli njihovu muziku. Posebno je ponosna što je cijelu ideju realizovala uz pomoć kretaivnog tima iz Banjaluke.
-Anja iz „Pocket Palme“ ostavila je svoj muzički izraz u pjesmi. Moram reći da sam posebno ponosna na ekipu sa kojom sam osmislila i realizovala ideju za spot. To su sjajni, talentovani ljudi. Sonja Savičić potpisuje režiju, iza kamere je bio Saša Savić kojem sam zahvalna što me nagovorio da radimo novi video, kao Saški Todić i Kosti Miljkoviću koji su se postarali da sve super i izgleda.
Ipak, priznala je da je ovaj remix i snimanje novog videa u osnovi jedna ženska priča ispunjena dobrom energijom.

– Cijela priča ispunjena je ženskom snagom i to me mnogo raduje. A snimanje spota podržala je i ekipa iz „Reine“. Voljela bih da kroz ovu pjesmu, ovaj spot, ali i svaku moju objavu osjetite koliko je u meni ljubavi prema muzici, koliko je u meni zahvalnosti prema ljudima koji mi pomažu da svoje ideje pretvaram u neke nove živote umjetnosti- naglasila je Maja.

Anja iz „Pocket Palme“ podijelila je i svoje utiske o ovoj saradnji.

-Uvijek mi je neopisivo zabavno zamišljati kako bi tuđe pjesme zvučale kad bih ih ja radila. Zato toliko volim raditi na remixevima, a ovo je suradnja u kojoj sam posebno uživala. Majin vokal savršeno sjeda na synthwave podlogu i ovo mi je jedan od najdražih remixeva koje sam do sad radila. Proces je bio relativno brz i jednostavan, drago mi je da pjesma i dalje ima istu vibru kao i original, a opet na totalno drugačiji način. To mi je od samog početka suradnje bio cilj – zadržati ideju pjesme, a opet na neki način sve osvježiti i dati pjesmi neko novo ruho – naglasila je muzičarka.

Kreativni tim:

Režija: Sonja Savić
Direktor fotografije: Saša Savičić
Montaža: Dario Đuraković
Scenografija: Aleksandra Todić
Gaffer: Ognjen Topić
Rasvjetljivači: Nikola Savković, Boban Dujaković

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: