Video/Manijaci napravili sačekušu Lešinarima

Navijači banjalučkog Borca i sarajevskog Željezničara sukobili su se na Kupresu, gdje je došlo do žestokog okršaja u kojem su korištene baklje i palice, potvrdio je portparol MUP-a kantona 10 Ivica Vrdoljak za MONDO.

“Lešinari” su preko Kupresa putovali ka Posušju gdje danas gostuje Borac, a na Kupresu su ih sačekali navijači Željezničara izbila je masovna tuča u kojoj je bilo i povrijeđenih.

Prema prvim informacijama nekoliko osoba je zatražilo medicinsku pomoć, a privedeno je desetak osoba, koje se nalaze na kriminalističkoj obradi.

“Oko 14.30 je došlo do tuče navijača Borca i Željezničara. Dolaskom policije, oni su se razbježali, ali naši pripadnici su uspjeli da pronađu i privedu njih desetak, koji su trenutno na kriminalističkoj obradi. Ono što u ovom trenutku znamo je da su dva autobusa oštećenja, djeluje da je u pitanju veća materijalna šteta i nekoliko osoba je povrijeđeno. Djeluje takođe da su u pitanju lakše tjelesne povrede, ali to ćemo sa sigurnošću znati kad budu završeni ljekarski pregledi”, rekao je Vrdoljak.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI