Video/Davor Dragičević objavio prve snimke za koje tvrdi da su dokaz da je David ubijen

Otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, Davor, odavno tvrdi kako ima dokaze da je njegov sin ubijen, a sinoć je počeo objavljivati određene snimke na Fejsbuk grupi Pravda za Davida.
Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je samo naveo “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”. Na snimku se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio preminulog Davida da je opljačkao kuću.

Pogledajte snimke Ovdje

Takođe, objavio je fotografiju koja je napravljena iz snimka s videonadzora Rajfajzen banke u Banjaluci koji policija nije htjela izuzeti.


O ovome je ranije govorio izvjesni Boki za kojim banjalučka policija traga jer je tvrdio kako posjeduje snimak s ove banke gdje je snimljeno kako je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.
– Na snimku sam jasno prepoznao inspektora dilera Dubravka Kremenovića kojem je šef Darko Ilić. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo policije „dačia daster“ i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova – stoji u prvom Bokijevom postu.

Dragičević je ovom objavom htio dokazati kako zaista posjeduje sporne snimke za koje je rekao da će izazvati haos u BiH.

Izvorr: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: