Video/Američki turista oduševljen Banjalukom

Jutjub vloger Čarls Karter obišao je Banjaluku i oduševio se prizorom koji je vidio. Kako stoji na njegovom kanalu, Karter je prije osam godina posjetio Srbiju i zaljubio se u nju. Zbog toga je odlučio da obiđe i ostale srpske gradove.
Banjaluka ga je očarala prirodnim ljepotama, građevinama i načinom života. Uživao je u hrani i piću, a naročito ga je oduševilo pivo.

Ukazao je i kako izgleda prvi susret sa Banjalukom za sve koji dođu autobusom. Na početku video klipa komentariše kako se izašavši sa stanice našao u “nedođiji”. Komentarisao je i legendu 7/1, odnos momaka i djevojaka u gradu na Vrbasu.
Pogledajte:

Obišao je tvrđavu Kastel koja ga je fascinirala a primijetio je i da su ljudi u BiH pomalo lijeni. Posjetio je i gradsku “Tržnicu”, hvalio se u klipovima srpskim riječima koje je naučio, uživao u karađorđevoj šnicli i niskim cijenama.

Na pijaci je bio oduševljen posjetom, ali mu se nije svidjelo što ima osjećaj da ga tamo prodavači “zlostavljaju” svojim ponudama, bio je pored zgrade Vlade, uživao u pogledu na Palatu pravde i divio se Banjalučankama.

U komentarima su ga mnogi pohvalili i zahvalili se na lijepim riječima upućenim Banjaluci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI