Velika izmjena saobraćaja u centru grada

Počeli su građevinski radovi na spajanju ulica Kralja Petra I Karađorđevića i Vidovdanske (kod hotela „Bosna“) na način da će postojeća ulica ispred hotela biti proširena, čime će se pored spoja, omogućiti i dvosmjeran saobraćaj ispred hotela.
Još jedna velika izmjena saobraćaja u centru grada. Navedeni radovi, pored izgradnje kružnih raskrsnica kod “Ekvatora” i na ukrštanju Kninske ulice i Bulevara cara Dušana, predstavljaju nastavak implementacije mjera na uspostavljanju jednosmjernog režima odvijanja saobraćaja u centru grada rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković.
Iz Grada podsjećaju da su prije desetak dana započeli radovi na formiranju kružnog odvijanja saobraćaja kod „Ekvatora“, te da će završetkom ovih radova biti okončana i izgradnja montažne kružne raskrsnice na ukrštanju ulica Kninska – Bulevar cara Dušana.

Krajem mjeseca započeće i radovi na formiranju jednosmjernog saobraćaja na glavnoj saobraćajnici, na način da će se saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića odvijati od zgrade Vlade Republike Srpske ka Ekvatoru, a duž ulica Kninska – Vidovdanska – Prvog krajiškog korpusa će se odvijati u suprotnom smjeru, uz obilježavanje biciklističkih traka na kolovozu i tzv „žutih traka“ za vozila javnog prevoza.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI