Velika čast za urednika portala Blmojgrad

Koncertna sala Banskog dvora bila je mala da primi sve goste na proslavi desetog rođendana Udruženja višečlanih porodica Banjaluke “4+”. Banskim dvorom, pored muzičkog programa koji su izvela djeca članova udruženja, odjekivao je dječiji osmijeh. Možda je ovo bio i najradosniji događaj ikada održan u toj kulturnoj instituciji, ako bi se mjerilo dječijim osmijesima i dječijom radošću.

U obraćanju prisutnim, predsjdnik udruženja Jovan Radovanović, zahvalio se gradskim vlastima i podršci koju pruža višečlanim porodicama, od besplatnog vrtića, stipendija, knjiga za odlične učenike i od skora besplatnog treniranja i vježbanja u 28 sportsko kulturnih organizacija na području grada. Nastaviće poručio je, da se bore za sistemska prava porodica, kao prvo nacionalnih penzija za majke koje su rodile četvoro i više djece i prava na dječiji dodatak za svako dijete.

Povodom deset godina rada uručili su zahvalnice institucijama za koje su smatrali da su ih podržali i pomogi u njihovoj misiji podške i borbi za prava višečlanih porodica. Među zahvalnicama za institucije i organizacje našlo se i par pojedinaca. Među njima i urednik portala blmojgrad.

Hvala Vladi Kneževiću za fotografije

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: