Večeras koncert Masima Savića

Album “Sada” govori o tome da čovjek mora biti zadovoljan samim sobom. Treba biti zadovoljan trenutkom u kojem jesi, kaže Masimo Savić.

Poznati zagrebački muzičar večeras od 21 čas nastupiće na banjalučkoj tvrđavi Kastel u okviru koncertne promocije novog albuma.

Za ljubitelje poznatog pjevača ne treba podsjetnik na brojne hitove stvarane tokom 30 godina bogate karijere, a novi koncert dolazi u sklopu promocije posljednjeg albuma “Sada”, za koji Masimo kaže da je njegov način da pokaže lice pravog sebe.

– Sada, oznaka trenutka, oznaka prošlosti i oznaka budućnosti. Oznaka zadovoljstva svojom geografijom lica. Moderni svijet danas se strašno trudi sakriti geografiju svoga lica. Dakle, sve ono što prolaziš kroz život, sve to ti se odražava na licu. Brišući to, postaješ jedna čudna osoba koja ima iskustvo iza sebe, ali geografija lica to ne govori. Album “Sada” govori o tome da čovjek mora biti zadovoljan samim sobom. Treba biti zadovoljan trenutkom u kojem jesi –kaže Masimo.

Sa albuma su dosad predstavljeni singlovi “Lice varalice”,  “1000 ljudi” i “Neka ti plove brodovi”, kao i još jedan uspješan Masimov duet, ovog puta sa grupom “Vatra” u pjesmi “Nama se nikud ne žuri”, autora Ivana Dečaka.

Masimo je na albumu ponovno radio sa nekim od svojih stalnih saradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem.

Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još tri već poznata autorska imena s prethodnog albuma, Sandro Bastiančić, Amil Lojo te Davor Pastuović – Nevera.

Za Masimov novi album pjesme su napisali i Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković te Damir Arslanagić, novi saradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Masimov umjetnički senzibilitet što je pjevač posebno istakao.

– Bilo je zadovoljstvo i veliko uzbuđenje raditi na novom albumu. Jednako sam uživao u radu s već uigranom ekipom, kao i s novim imenima koja su sigurno ovom novom albumu dala jedno posebno obilježje – rekao je Masimo.

Ulaznice po cijeni od 20 KM mogu da se kupe u sistemu kupikartu.ba, kao i na prodajnom mjestu ispred Robne kuće „Boska“.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: