Vatrogasci riješili problem stanarima zgrade u “Pentagonu”

Banjalučki vatrogasci pomogli su danas stanarima jednog ulaza u centru, u kompleksu poznatih „Pentagon“ zgrada, da se riješe prijetnje koja im je visila nad glavom godinama.
Podašiv, za koji procjenjuju da teži oko 20 kilograma, odvojio se od krova i prijetio je da padne na rampu kuda svakodnevno prolaze osobe sa invaliditetom i majke sa dječijim kolicima.U ovom dijelu krova su se zbog svega okupljali golubovi, ali i insekti, te su vlasnici stanova strahovali i od zaraze.


Stanari su dugo tražili pomoć, ali kako pričaju, nisu nigdje mogli naći dizalicu kojom mogu dosegnuti potrebnu visinu, te su se konačno obratili vatrogascima.
Pokušavali smo bezuspješno da riješimo problem i ranije, ali niko nam od privatnika koji posjeduju hidraulične korpe i dizalice nije ponudio rješenje za ovu visinu, između 7. i 8. sprata. Obratili smo se zvanično u Gradsku upravu, Civilnoj zaštiti i u roku tri dana, vatrogasna jedinica je došla sa potrebnom tehnikom kojom možemo podići našeg majstora na ovu visinu. Još jednom im se zahvaljujemo na profesionalnosti i brzini – rekao je predsjednik UO zajednice etažnih vlasnika Milan Tepić.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI