“Vanja i Sanja” u srijedu u Banskom dvoru

U organizaciji Banskog dvora – Kulturnog centra 07. marta 2018. godine (srijeda) u 20.00 časova održaće se koncert „Vanja i Sanja“, Vanja Mišić, (vokal) i Sanja Čolić – Zelić (klavir).

Besplatne pozivnice za koncert mogu se preuzeti na biletarnici Banskog dvora od četvrtka 01. marta 2018. godine.

Vanja Mišić je mlada Banjalučka pjevačica i kantautorka, regionu je poznata po svom učešću u jednom od najgledanijih muzičkih takmičenja X Faktor Adria. Srednja muzička škola „Vlado Milošević“ učvrstila je Vanjino znanje i dodatno potkovala talenat vrijedan pažnje. Bend „Vanja The Frog“ od 2011, godine plijenio je pažnju svojim nastupima, vrhunskim svirkama, a onda i veoma uspješnim autorskim radom. Nakon učešća na Demofestu, muzika ovog benda poprimila je ozbiljnost dostojnu top lista radio i tv kuća u regionu. Uprkos brojnim ponudama izdavačkih kuća iz regiona, mlada Vanja odlučila je spakovati kofere i okušati sreću na popularnom muzičkom takmičenju X Faktor Adria. Brojne audicije dovele su je u ženski bend ovog muzičkog projekta, „4U“ plijenile su pažnju medija, žirija, ali i brojne publike u regionu. Mada je takmičenje napustila prije samog ulaska u Super finale, pjevačici je ovo bila odlična odskočna daska. Pod mentorstvom Kristine Kovač, Vanjin glas i muzička opredjeljonost poprilično su stasali. Pjevačica uspješno radi na novim pjesmama, član je velike muzičke porodice Dallas records, a njen autorski pečat mnogi doživljavaju neobičnim te vrijednim pažnje. Nakon tri autorska singla, Vanja sa svojim bendom Moondance radi na novim pjesmama koje ćete čuti u ovoj godini.

Sanja Čolić-Zelić (1.4.1969. god. Banjaluka) nižu i srednju muzičku školu je završila u Banjaluci (klavirski i teoretski odsjek). Akademiju završava u Sarajevu i Banjaluci. Od 1993. god. stalno zaposlena u Muzičkoj školi kao prof. obligatnog klavira u srednjoj školi. Trenutno zaposlena i na Akademiji umjetnosti u Banjaluci kao stručni saradnik na odsjeku glume.
Sarađuje i koncertira preko 30 godina sa velikim brojem pop, rok i džez muzičara iz BiH i regiona. Umjetnički rukovodilac ansambla Libertango. Stalni član Moondance benda i Rok simfonije. Sa Vanjom Mišić sarađuje od 2011. godine u bendu „Vanja The Frog“. Bavi se autorskim i studijskim radom, piše aranžmane. Korepetira soliste različitih žanrova. Kao vokalni pedagog i korepetitor povremeno radi na pozorišnim predstavama.
Živi i radi u Banjaluci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: