Uživajte, “prodajte kilometre”, budite humani

Želite li uraditi nešto sjajno i za sebe i za druge?

Uživajte, zabavite se i istovremeno budite humani. Evo kako to možete ostvariti!

Uživate li i vi u trčanju?

Volite li ispitivati granice svoga tijela i otkrivati šta sve ono može?

Taj jedinstveni osjećaj slobode i moći koju vam pruža nesmetanost pokreta. Nalet adrenalina i endorfina koji prati svaki novi korak. Nepokolebljiva istrajnost i odlučnost koja vas neprestano gura naprijed. Prevazilaženje sopstvenih limita kao vječna motivacija i slavljenje svakog novog ostvarenog cilja.

Trčanje je sport koji okuplja mnoge zaljubljenike u upravo ovaj koktel fenomenalnih osjećanja. Pored svih već dobro poznatih prednosti koje pruža kako po fizičko tako i po mentalno zdravlje, nije ni čudo što je upravo trčanje jedan od najpopularnijih hobija i rekreativnih sportova. U korist mu ide i činjenica da ga možete praktikovati bilo kad i bilo gdje.

No, ukoliko ste razmišljali o tome ili možda čak već i odlučili da dio vašeg trkačkog iskustva bude i 3. “Vivia Run&More Weekend” festival koji će se održati 18. jula u Banjoj Luci – imamo posebnu molbu za vas!

3. “Vivia Run&More Weekend” festival okuplja veliki broj trkača iz mnogobrojnih zemalja širom svijeta koji mogu da se žustro takmiče ili prosto učestvuju u više različitih disciplina i trka koje će se odviti istog dana. Međutim, pored ljubavi ka trčanju, ono što svi ovi različiti ljudi imaju zajedničko jeste i to da mogu ponuditi svoje kilometre na prodaju i tako pomoći nekome kome je to zaista potrebno.

Prodaja kilometara funkcioniše na način da se trkač i sponzor zajedno dogovore o cijeni kilometra, a potom sponzor uplaćuje iznos na osnovu svakog kilometra koji je trkač ostvario. Sredstva se uplaćuju na račun Saveza za rijetke bolesti Republike Srpske koji aktivno rade na olakšavanju i uljepšavanju života svojih članova putem nabavke prijeko potrebnih lijekova i pomagala.

Ukoliko vam se dopada ova ideja i želite da učestvujete ali ne znate kako doći do kupaca svojih kilometara – ne brinite. Mi ćemo vam veoma rado pomoći! Slobodno nam se javite i daćemo sve od sebe da vas spojimo sa potencijalnim sponzorima.
Spojite ugodno i korisno i iskoristite svoju ljubav prema trčanju da pomognete onima kojima je to najpotrebnije. Garantujemo da će vam svaki korak na stazi biti lakši i ljepši i da će vam saznanje da ne trčite samo za sebe pružiti posebnu motivaciju koju nikada nećete zaboraviti.
Možda će baš ova trka biti ta na kojoj ćete ostvariti svoj lični rekord, a sredstva skupljena zahvaljujući baš vašem trudu će drastično poboljšati ili čak i spasiti nekome život.

Predivno, zar ne?

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: