Uspješno održan 1. Mozart Banja Luka maraton

Želja organizatora 1.Mozzart Banja Luka maratona je bila sportsko druženje za sve Banjalučane, naše goste iz zemlje i inostranstva, u čemu smo uspjeli. U tom smislu se zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Mozzart na podršci i dobroj saradnji.
Uprkos vremenskim prilikama, na događaju se osjetila pozitivna energija i entuzijazam trkača kako domaćih, tako i onih koji su došli iz više od 10 država svijeta, a koji su svoje utiske podijelili na društvenim mrežama.

Naš sponzor trke na 10km, East Code, je odlučio da nagrade, koje je dodijelio Gradonačelnik Stanivuković, budu za prve tri žene koje dođu na cilj sa namjerom dodatnog motivisanja prijavljivanja učesnica na dogadjaj.
Organizatori su prihvatili prijedlog, a ostavljena je obaveza drugim sponzorima da svoje robne nagrade dodijele ostalim pobjednicima maratona.

U skladu sa mogućnostima, a prevashodnim ciljem druženja, te promovisanjem sportskih aktivnosti i turističkih potencijala Banje Luke i Republike Srpske, dodijeljene su nagrade.
Iako je 1. Mozzart Banja Luka maraton skroman događaj, dodijeljeno je za sada 96 nagrada, a usljed nedostatka vremena i zbog vremenskih prilika, kiše, nismo uspjeli dodijeliti pehare pobjednicima, što se planira realizovati.

Ljudi koji su danonoćno mjesecima radili na ovom projektu, a koji stoje iza TRK-a su entuzijazisti koji nisu ostvarili nikakvu finansijsku dobit.
Troškovi organizacije koja je promovisa trčanje i trkački pokret su bili veliki, a sredstva mala u skladu sa čim je izvučen maksimum.

U cilju da se naredne trke održe na što kvalitetniji način pozivamo sve trkače, volontere i učesnike ovog maratona da nam pošalju svoja zapažanja, pohvale, prijedloge i sugestije na e-mail: [email protected]

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI