Uspješna organizacija Kupa Republike Srpske

Prethodni vikend je održano finale 24. Kupa Republike Srpske u rukometu. Rukometni savez Republike Srpske se potrudio da sve bude organizovano na najvišem nivou.
Održan je i sastanak Upravnog odbora i Skupština Rukometnog saveza, a sve odluke su usvojene jednoglasno.

Moj izvještaj je usvojen jednoglasno i zadovoljan sam šta smo uradili do sada, više nego naši prethodnici godinama unazad.
Pred nama je još veći izazov, vratiti rukomet u Republici Srpskoj na grane na koje zaslužuje.
Borac je osvojio Kup u briljantnoj igri, sa najboljim igračem i najboljim golmanom. Čestitam rukometašima, trenerima i direktoru Brankoviću, kao i nama , članovima Upravnog odbora.


Za vikend, 19. i 20. septembra u Banjaluci, slijedi finale Kupa u ženskom rukometu, a važno nam je da još kvalitetnije organizujemo za naše učesnike Borac BL, Mira iz Prijedora, Jedinstvo Brčko, Knežopoljka iz Kozarske Dubice.
Zahvaljujem se članovima Skupštine i Upravnog odbora na podršci, a nakon dugo vremena mogu reći lično da sam zadovoljan urađenim. Zahvaljujem se i predsjednici Željki Cvijanović, pokrovitelju Kupa, njezinom izaslaniku Mariu Đuranu koji je i pomoćnik ministra za sport Ministarstva porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, kao i gradonačelniku Doboja Borisu Jeriniću.
Idemo dalje u nove pobjede!

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: