Uprava FK Borac podnijela ostavku

Banjalučki Borac ostao je bez uprave.

Predsjednik fudbalskog kluba Borac Stojan Malbašić i kompletan Upravni odbor podnijeli su ostavke na novoj vanrednoj sjednici Upravnog odbora kluba održanoj u četvrtak od 14 časova.

Prije šest dana održana je vanredna sjednica uprave kluba nakon koje su najavljene promjene u upravi i zakazana izborna sjednica Skupštine FK Borac za 10. april, međutim, klub iz Platonove ulice dobiće novo rukovodstvo sedam dana ranije.

Izborna sjednica skupštine na kojoj će se birati novi predsjednik i uprava kluba biće održana 3. aprila, saopšteno je nakon današnje vanredne sjednice.

Saopštenje FK Borac prenosimo u cjelosti:
“UO FK Borac održao je vanrednu sjednicu na kojoj je Stojan Malbašić, predsjednik FK Borac podnio ostavku, a to su uradili i svi članovi UO FK Borac.

Prethodno je donesena odluka da se izborna skupština FK Borac, na kojoj će se birati novi predsjednik i članovi UO, održi 3. aprila, a ne, kako je ranije planirano, 10. aprila.

Do promjene termina došlo je zbog potrebe da FK Borac što prije dobije novo rukovodstvo koje bi imalo dovoljno vremena da tekuću sezonu privede kraju i ostvari zacrtane ciljeve.

Javnost će biti blagovremeno obavještena o svim detaljima održavanja izborne skupštine”.
Borac će 3. aprila dobiti novog predsjednika i upravu.

Izvor: Mondo.ba

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI