Umičević zadovoljan proteklom sezonom grijanja

Na kraju smo jedne uspješne grejne sezone u Banjoj Luci. Moram da kažem da sam imao strah i zebnju kako će to sve izgledati, te mi je drago da sam pogriješio. Mislim da je grijanje bilo jako dobro i nadam se da će dogodine biti još bolje.
Pogotovo me raduje kao čovjeka, odbornika, te građanina Banja Luke, da je našem gradu ostalo 10 miliona KM koji se mogu iskoristiti za škole, vrtiće, mostove, vodovod, a koje grad nije morao da ulaže u staru toplanu koja je odavno klinički mrtva.

Sama naplativost, koja je preko 90%, govori da su građani zadovoljni, te lično smatram da bi nova toplana u ljetnom periodu trebalo da napravi neku akciju ili ponudu za građane kako bi vratila potrošače koji su se odjavili i pružila im određene olakšice.
Čestitam gradonačelniku koji je uspio u svojoj namjeri, smatram da je to najveći uspjeh grada u posljednjih trideset godina, da se konačno riješio problem grijanja koji je godinama bio crna vrana ovog grada.
Dobra je odluka što je nova toplana u privatnom vlasništvu, te se već krenulo sa snimanjem mreže i pripremama za novu grejnu sezonu za koju očekujemo da će biti još bolja.

Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: