Umičević ostaje predsjednik RS BiH

Umičević ostaje predsjednik RS BiH i ako je isticao kako neće više obavljati ovu funkciju.  Kao jedan od razloga naveo je narušeno zdravlje, te je zbog toga predložio da neko od preostala tri člana Upravnog odbora RS BiH iz Republike Srpske preuzme ovu obavezu. Pošto niko od njih nije bio spreman da prihvati ovu funkciju pa je Umičević kako je naglasio bio prinuđen da ponovo preuzme ulogu prvog čovjeka rukometnog sporta na nivou BiH.

“Svjestan sam da nas očekuje mnogo posla u periodu koji dolazi. Jedan od prioritetnih zadataka biće rješavanje spora sa Poreskom upravm FBiH i nadam se da ćemo konačno dobiti ID broj. Nadam se da će i muška „A“ reprezentacija uspjeti da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo. Želim istaći kako sam bio i pokretač rada ženske „A“ reprezentacije BiH, te nas i na ovom planu čeka dosta posla. Iskreno vjerujem kako ćemo naići na razumijevanje i kod sponzora bez kojih ćemo teško sprovesti sve planirane aktivnosti.
Na kraju želio bih da se zahvalim ljudima iz Olimpijskog komiteta BiH koji su nam uvijek bili na raspolaganju i u najtežim trenucima bili su uz Rukometni savez BiH.”

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: