Umičević ispunio obećanje: Patike šampionima „Bema rukometne lige“

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske u prostorijama Saveza poklonio je patike učenicima iz škole „Vuk Stefanović Karadžić“ koji su nedavno osvojili „Bema rukometnu ligu“ banjalučkih osnovnih škola, a koje je sa klupe uspješno vodio njihov nastavnik Zoran Jurišić.

Kao što je poznato sponzor ovog takmičenja bila je Tvornica obuće „Bema“ čiji je tehnički direktor Marinko Umičević koji je na ovaj način ispunio dato obećanje klincima, baš kao što to je i ranije svako obećanje ispunjavao.

Pobjednike je novčano nagradio Darko Savić, predsjednik Nadzornog odbora RS Srpske i ujedno direktor ŽRK Borac. Osim toga je ličnim sredstvima kupio 10 rukomentih lopti koje je poklonio školi „Vuk Stefanović Karadžić“.
„Bema rukometnu ligu“ pokrenuo je Rukometni klub Borac m:tel, odnosno direktor kluba Vladimir Branković. Podrška nije izostala od Marinka Umičevića, predsjednika RS Srpske, a takmičenje je pomogla i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, te Vlade Republike Srpske, odnosno Ministarstvo porodice, omladine i sporta kao i Ministarstvo prosvjete i kulture i drugi sponzori.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: