Banjalučanka Lidija Stevanović već godinama oko sebe okuplja ljubitelje pasa.Njen jedini cilj je što veći broj sterilisanih i kastriranih pasa i što manji naraštaj pasa lutalica.  Facebook grupa koju vodi:“Projekat sterilizacija i kastracija Banja Luka“je sastavljena od odabranog broja ljudi koji zajedno sa Lidijom pokušavaju svijet promijeniti na bolje.

Bora Đorđević aktivni je član grupe. Donacijama je do sada spasio 50 četvoronožaca

Prenosimo vam u potpunosti njeno današnje pismo upućeno ljudima koji je ujedno i vapaj za pomoć životinjama:

Molim sve iskrene ljude i ljubitelje zivotinja da se priključe u rad grupe i da aktivno učestvuju sa članarinom od 5KM mjesečno, sa ciljem smanjenja broja lutalica.

Za sve  nenačitane, nesvjesne problema u kom se nalazimo, za sve one neodgovorne vlasnike kojima vlast i zakon idu na ruku, za sve one koji se igraju Boga i upravljaju životima živih bića, za sve one kojima je sterilizacija i kastracija bauk, nešto neprirodno, a bacanje štenaca ili mačaka je prirodno, jer tako kaže stari narod, da se prvi mačici i kučići u vodu bacaju.

Za sve one koji ne misle da je sterilizacija i kastracija prioritet u smanjenju broja lutalica, što pasa, što mačaka. Koji misle da se tim činom pokušavaju istrijebiti ove vrste. Svako ko se iole razumije u matematiku, znaće o čemu pričam.

Sa ponosom mogu da kažem da je ova grupa kroz svoje postojanje, zajedno sa svim svojim aktivnim članovima spriječila,  na milijarde novih pasa i mačaka sa ulica grada Banjaluka.

Pogledajte dobro centralnu sliku i brojke, pa mi recite, ali iskreno, da li je vredno izvdojiti 5 KM mesečno

Postanite aktivni član i promjenimo svijet koliko možemo………

Racun za uplate:

Postoji i kasica u VET MEDIKU, Mese Selimovica 12

Paypal: [email protected]

https://www.facebook.com/groups/593567760760652/

 

Izvor http://dresurapsa.com/

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: