Uključite se! Ovo su heroji

Višečlane porodice strijepeći se spremaju za veliku proslavu. U ponedeljak je zakazano već tradicionalno kolektivno krštenje. Sa neizvjesnošću čekaju uplatu iz kase grada Banjaluka. ZA 2017. godinu iz budžeta Banjaluke je planirana podrška za rad Udruženja “4+” od simboličnih 9 hiljada KM. Do sada, za prvih pet mjeseci im je uplaćena svega jedna hiljada. U ponedeljak će se u Sabornom hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci biti kršten više od 20 djece iz porodica sa četvoro i više potomaka. Zahvaljuju se mesaru Lazi, pekari Manja i Leburić komercu.

Pozivaju sve sugrađane da se uključe u kampanju darivanja maturskih haljina za djecu njihovih članova. Do sada je svečane haljine i odjela donijelo nekoliko Banjalučana.

U prostorijama Udruženja zatekli smo Radu Janković. Kaže haljinu koju je donijela, sigurno će obradovati jednu mladu damu. Svi koji žele na ovaj način da podrže višečlane porodice, odjela i haljine mogu da odnesu u njihove prostorije koje se nalaze u naselju “Lorka” u Ulici Petra Rađenovića 25.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: