“Uhvati film” online revija filmova

Organizacioni tim „Uhvati film – Banja Lukaˮ festivala će emitovti Online reviju filmova koji mijenjaju perspektivu na temu invalidnosti iz Republike Srpske/BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore
Filmovi će se emitovati putem live stream-a preko našeg YouTube kanala „UHVATI FILM – BANJA LUKAˮ, 24. i 25. decembra 2020. godine, sa početkom od 20.00 časova.

Link za strimovanje biće postavljen pred samo emitovanje na našem web sajtu www.bih.uhvatifilm.org i FB stranici – Filmski festival „Uhvati film – Banja Luka”.

Na programu će biti filmovi domaće produkcije na temu invalidnosti koji su nastali prethodnih godina. To su filmovi koji podižu svijest i mijenjaju prespektivu, filmovi koji prikazuju svakodnevnu ljudsku snagu i volju u prevazilaženju prepreka sa kojim se susreću osobe sa invaliditetom. Svi filmovi su titlovani za osobe sa oštećenjem sluha.
Zbog pandemije izazvane virusom korona proslavu desetog rođendana „Uhvati film – Banja Lukaˮ festivala, obilježavanje jubileja, prolongirali smo za 2021. godinu.

Projekat su podržali Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, Gradska razvojna agenciji – CIDEA i World media studio.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI