Uhapšeni jer su pijani izazvali saobraćajne nesreće

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su uhapsili V.B. iz Laktaša i M.K. iz Mrkonjić Grada, jer su učestvovali u saobraćajnim nesrećama, a izvršenim ispitivanjem kod navedenih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.
V.B. je upravljajući putničkim vozilom marke „Opel“ učestvovao u saobraćajnoj nesreći, slijetanjem vozila sa kolovoza koja se dogodila istog dana oko 04 časa u mjestu Kobatovci, grad Laktaši, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkohola kod navedenog je utvrđeno prisustvo od 2,26 promila alkohola u organizmu.

V.B. je zadobio tjelesne povrede, a materijalna šteta je nastupila na metalnoj kapiji i ogradi.
Istog dana oko 23.15, na regionalnom putu R1 – 2105 u mjestu Kola, grad Banjaluka M.K. je upravljajući putničkim vozilom „VW“ učestvovao u saobraćajnoj nesreći, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkohola kod navedenog je utvrđeno prisustvo od 1,83 promila.
Policijska uprava Banjaluka apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonskeodredbe, a posebno na vozače motornih vozila da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola,jer je vožnja pod uticajem alkohola opasna, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i drugeučesnike u saobraćaju.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI