Uhapšena cijela porodica

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka i Jedinice žandarmerije danas su uhapsili Banjalučanina S.T. za kojim je raspisana centralna potjernica za četiri krivična djela, te članove njegove porodice T.T., T.T., O.T. i B.T. koje, takođe, terete za više krivičnih djela.
Aktivnosti su izvedene pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a na osnovu naredbi Osnovnog suda u Banjaluci.

– S.T. iz Banjaluke uhapšen je jer je za istim raspisana centralna potjernica od strane Osnovnog suda u Banjaluci, zbog počinjenog krivičnog djela proganjanje, te zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela ugrožavanje sigurnosti, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, lažno prijavljivanje krivičnog djela i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela ugrožavanje sigurnosti oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, pomoć učiniocu poslije izvršenja krivičnog djela, lažno prijavljivanje krivičnog djela i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija uhapšeni su T.T., T.T., O.T. i B.T. svi iz Banjaluke – navode iz policije, pišu Nezavisne novine.
Dodaju da su u pretresu stana u Banjaluci, koji koriste osumnjičeniu pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

U toku je kriminalistička obrada navedenih, a o uhapšenom S.T. obaviješten je Okružni centar Sudske policije Banjaluka, navode iz policije.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI