Uhapšena 4 pijana vozača

Policija u Banjaluci uhapsila je 4 osobe zbog sumnje da su u alkoholisanom stanju učestvovale u saobraćajnim nesrećama.
Sva hapšenja vozača bila su u jednom danu, odnosno 16. marta ove godine.

U ulici Bulevar vojvode Živojina Mišića, oko 1.30, policijski službenici su lišili slobode osobu Dž.H. iz Banjaluke, jer je učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkohola kod navedenog lica, utvrđeno je prisustvo od 1,79 g/kg alkohola u organizmu.

Policijski je u ulici Gorana Radulovića Bimbe oko 1.48 privela A.M. iz Banjaluke, jer je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkohola kod navedenog je utvrđeno blizu 1, 9 promila alkohola.

U Ljevčanskoj ulici, oko 3 časa, policija je privela V.A. iz Banjaluke, jer je sa 1,7 promila alkohola u krvi učestvovao u nesreći.-U Banjaluci, u ulici VII Kuljanska, oko 16.52, policijski službenici su lišili slobode lice S.K. iz Banjaluke, jer je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkohola kod navedenog lica, utvrđeno je prisustvo od 2,91 g/kg alkohola u organizmu- saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.PU Banjaluka ujedno je apelovala na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, a posebno na vozače motornih vozila da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer je vožnja pod uticajem alkohola opasna, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI