Uhapšen diler

U akciji Sudske policije Republike Srpske uhapšen je Zvjezdan Barjaktarević (24), saznaje Srpskainfo.
Barjaktarević je u oktobru prošle godine pravosnažno osuđen na tri godine zatvora zbog krivičnog djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojne droge, nakon čega je trebao otići na izdržavanje zatvorske kazne.

Kako se osuđeni diler nije pojavio u Kazneno popravnom zavodu na Tunjicama, Osnovni sud u Banjaluci izdao je naredbu Sudskoj policiji RS da uhapsi bjegunca.

– Nakon prikupljenih operativnih informacija i uz pomoć saradničke mreže Barjaktarević je pronađen u ulici Branka Popovića i uhapšen bez upotrebe sredstava prinude – potvrdio je izvor Srpskainfo iz Sudske policije RS.

Prema optužnici Zvjezdan Barjaktarević je u periodu od 1. juna do 21. oktobra 2016. godine, pet do šest puta prodao opojnu drogu marihaunu M. A. iz Banjaluke. Drogu mu je prodavao u paketićima po cijeni od 10 maraka.
Dalje se navodi, da to nije jedino krivično djelo koje je on počinio.

Barjaktarević je bio optužen da je u periodu od 1. novembra prošle, pa do 14. aprila ove godine prodavao drogu maloljetnom K. D. (17).

– Optuženi mu je drogu prodao između deset i petnaest puta. Takođe, prodavao mu je marihuanu u paketićima po cijeni od 10 maraka – napisano je u optužnici banjalučkog tužilaštva.

Kod Barjaktarića su 7. aprila ove godine pripadnici Policijske uprave Banjaluke pronašli i oduzeli 41,46 grama marihuane, koju je držao radi dalje prodaje.

Barjaktarević je policiji poznat odranije, pa je tako ispitivan u policiji zbog sumnje da je u aprilu 2018. u Banjaluci nožem izbo 17-godišnjaka.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI