Ubica iz Crne Gore se krije u Banjaluci?

Bezbjednosne službe Crne Gore dobile su informacije da se Kotoranin Nikola Mršić, osumnjičeni za likvidaciju sugrađanina Gorana Lenca, nalazi u Banjaluci.

Prema saznanjima crnogorskog “Dana”, zbog toga je juče izvršen pretres na nekoliko lokacija u Banjaluci na kojima je, prema dobijenim podacima, Mršić uočen.

Iz MUP-a Republike Srpske poručuju da nemaju saznanja da se  Nikola Mršić nalazi na teritoriji grada Banjaluka. Policijski službenici MUP-a Republike Srpske redovno postupaju i preduzimaju mjere i radnje po svim raspisima o traganju, od lokalnih do međunarodnih, dok se informacije o licima za kojima se traga konstantno provjeravaju.

 

Crnogorski istražioci su informacije o Mršićevom kretanju dobili primjenom mjera tajnog nadzora prenosi “cdm.me”.

Dobijene podatke razmijenili su sa kolegama iz Bosne i Hercegovine, koji pomažu nadležnim organima naše zemlje u istragama o nekoliko ubistava koja su se dogodila u ratu klanova.

Lenac je ubijen 16. septembra prošle godine na stadionu fudbalskog kluba Bokelj, oko 17.25. Ubica nije bio maskiran i posmatrao je sa tribina Lenca, koji je trenirao sa drugom.

U vrijeme ubistva, na terenu je bilo još ljudi, ali je napadač strpljivo čekao da se oni počnu razilaziti, nakon čega je sišao sa tribine, počeo da trči, simulirajući da i on navodno trenira, ne ostavljajući prostora sumnji da nešto sprema. Prišao je Lencu dok je on radio sklekove i ispalio mu dva hica u glavu.

Potom je pobjegao prema izlazu stadiona. Tada je ispalio još nekoliko hitaca u vazduh, vjerovatno u namjeri da uplaši eventualne očevice.

Izvor:CdM

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI