U toku rekonstrukcija saobraćajnice u Srpskim Toplicama

Počela je rekonstrukcija dotrajale saobraćajnice u Ulici Od Zmijanja Rajka u naselju Srpske Toplice, čime će biti obezbijeđen kvalitetniji i bezbjedniji saobraćaj u ovom dijelu grada.
Planirana je modernizacija saobraćajnice u dužini do 1,5 kilometara

– Za ove, ali i dodatne radove poput priključaka na kanalizacionu mrežu i ostale potrebe koje su mještani tog dijela iskazali – iz budžeta će biti izdvojeno oko pola miliona KM. U ovom dijelu grada već tokom ovog mjeseca sa partnerima iz kompanije M:tel radićemo plažu što je turistički potencijal našeg grada i dodatna afirmacija Vrbasa. Time ćemo boravak uz rijeku itekako poboljšati, te zajedno sa planiranim novim vidikovcem na Banj brdu ovom dijelu grada dati jedan novi ambijent – kazao je gradonačelnik Draško Stanivuković i dodao da je na tom području potrebna i kanalizacija, jedan dio rasvjete, vodovod, od čega će jedan dio biti urađen ove godine.

https://www.facebook.com/gubanjaluka/posts/pfbid0341nS8jVdt8SqJfbhwaNsnceHsoUMzjS8kGqg51SSk27JqDqC8qKKi8pnEFirbp7sl
Hazima Čatić, mještanka Ulice Od Zmijanja Rajka kazala je da ova ulica veoma prometna i da zato znači za sve građane, a ne samo za mještane.

– Zamolila bih da se obrati pažnja na ivičnjake koji su visoki i da se spuste pri ulazima u dvorišta – kazala je ona.

Inače, radovima u Ulici Od Zmijanja Rajka počela je modernizcija saobraćajnica u užem centru grada, na dionicama u ukpunoj dužini od preko tri kilometra što je najveća modernizacija posljednjih godina u centralnom dijelu grada. Tako se, uz tu, radovi izvode i u Ulici kralja Petra I Karađorevića i Majke Jugovića.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI