U teškoj saobraćajnoj nesreći poginule dvije osobe

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila na brzoj cesti Banjaluka-Laktaši, poginule su dvije osobe.

Foto: Vatrogasna i spasilačka brigada Banjaluka

Na lice mjesta su odmah došla vozila hitne pomoći, vatrogasci i policija, a vozači koji su prošli pokraj mjesta nesreće kažu da je prizor koji su zatekli bio stravičan.

“U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je Aljić Nihad, rođen 1977.godine iz Vukosavlja, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke porshe cayenne a prilikom saobraćajne nezgode navedeno lice je zadobilo tjelesne povrede. Tjelesne povrede zadobio je i putnik u pomenutom vozilu lice F.M., rođen 1994. godine iz Modriče. Povrijeđenim licima je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti u UKC RS Banjaluka”, saopšteno je.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dalibor Vrećo, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, saopšteno je.

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI