U subotu uređenje naselja Borik 1 i Borik 2

Centralna akcija uređenja i čišćenja u naseljima Borik 1 i Borik 2 biće održana u subotu, 26. marta na prostoru dječijeg igrališta kod Osnovne škole „Branko Ćopić“.
Sugrađani su pozvani da se od 11 časova pridruže uređenju ova dva naselja, u kojima se tokom ove sedmice odvijaju različite aktivnosti u okviru akcije „Čisto lice grada“.Za sve učesnike subotnje akcije, Grad će obezbijediti opremu, sadnice, cvijeće, ali i dobru zabavu gdje vas očekuju brojna iznenađenja, animatori za djecu i prigodni pokloni i zato nam se pridružite da zajedno uredimo naša naselja i grad.

Inače, velika akcija uređenja grada pod sloganom „Čisto lice grada“ ove sedmice odvija se na području Borika 1 i Borika 2.

Uz različite aktivnosti, stanovnici imaju priliku da odlože i sav kabasti otpad, izuzev građevinskog, u posebno postavljenim kontejnerima na lokacijama kod postojećih kontejnera na Bulevaru vojvode Živojina Mišića blizu broja 75, potom kod postojećih kontejnera u Beogradskoj ulici preko puta broja 17. Mještani će otpad moći odložiti i kod postojećih kontejnera u Ulici Milana Karanovića, kod postojećih kontejnera u Ulici Bore Stankovića, u naselju “Krajina“ u blizini „Mog Marketa“, kao i u Ulici Frana Supila.
Akcija uređenja u narednom periodu biće sprovedena i na području drugih naselja prema sljedećem rasporedu:

Od 28. marta do 3. aprila u naseljima Obilićevo 1 i Obilićevo 2,4. Od 10. Aprila u naseljima Rosulje i Nova varoš. U periodu od 11. do 17. aprila u naselju Starčevica.

Od 18. Do 24. april na lokacijama Bulevar i Kočićev vijenac,potom od 25. Aprila do 1. maja u mjesnim zajednicama Lazarevo 1 i Lazarevo 2. U periodu od 2. Do 8. maja akcija čišćenja će se sprovoditi u naseljima Paprikovac i Petrićevac. U periodu od 9. Do 15. maja biće očišćena naselja Lauš 1 i Lauš 2.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI