U subotu svi u Borik! Podržimo prave šampione

Šampion KKI Vrbas u subotu, 13. maja ide po duplu krunu. Biće domaćin i organizator  i XIII tradicionalnog turnira „Goran Krsmanović“ u dvorani Borik. Za perhar će se boriti ekipe KIK Zmaj Gradačac, KIK Una Sana Bihać i KKI Vrbas. Sistem igranja utakmica je svako sa svakim.

Ekipa Vrbasa brani prošlogodišnju osvojenu titulu, a svoje redove su pojačali za igrača Vladu Švraku, koji ima pravo da igra utakmice Kup-a BiH. Protivničke ekipe su se takođe pojačale sa igračima. Očekuje se vrhunska košarka, a ekipa Vrbasa ide na pobjedu i odbranu titule.

Mečevi se i cijela manifestacija počinje u 13:00 časova, finala se očekuku oko 17:00

Vrbas je osvojio tri puta za redom titulu lige BiH, a četvrti put titulu regionalne NLB lige. Eventualno osvajanje ovogodišnjeg KUp-a bilo bi sjajna uvertira za proslavu 15 rođendana Kluba. KKI Vrbas osnovan je  na  Petrovdan, 12. jula 2002. godine, u na godišnjicu namjeravaju ponuditi bratimljenje između ekipe KK Igokea i KKI Vrbas. Svagdje u svijetu validni klubovi u svojim okriljima imaju invalidne klubove, što je na prostorima bivše Jugoslavije prva uradila Crvena Zvezda.

Sutra će predstavnici KKI Vrbas o uspjesima ali i problemima sa kojima se klub nekada suočava, razgovarati sa ministarkom Jasminom Davidović. Neke od tema sastanka su planovi za budućnost, Zakonu o sportu, dijelovi koji se odnosi na invalide. Ponudiće ministarki , poručuju  u saopštenju, da njen resor  bude pokrovitelj subotnjeg takmičenja i da ministrica  uruči medalje i pehare najboljima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: