U subotu koncert posvećen Akiju

Bendovi Sopot (BiH), Antentat (Hrvatska), Joke (Francuska) i Red Five Point Star(Slovenija) nastupiće na zajedničkom koncertu u subotu, 17. marta u banjalučkom Klubu studenata (KSB).

Ovo će biti posljednji nastup turneje AkiTour 2018, koja počinje u Ljubljani, nastavlja se u Zagrebu, a završava se Banjaluci. Turneja je posvećena Aleksandru Mujčinoviću Akiju, tragično preminulom dugogodišnjem prijatelju bendova i fotografu.

Prošla je godina i po dana otkako Aki više nije s nama. Sazrijelo je vrijeme da napravimo jednu veliku feštu u sjećanje na velikog druga, fotografa i jednu od najzaslužnijih osoba za izgradnju brojnih mostova između francuske i balkanske nezavisne scene”, naveli su organizatori.

Početak koncerta zakazan je za 21 čas, a cijena ulaznica iznosi 5 KM.

Sav prihod od ulaznica biće iskorišten za izradu vinilne kompilacije “Aki” za PDV Records, koju u digitalnoj verziji možete preslušati OVDJE ( malo uputstvo: klikom na grupu-plavi natpisi iznad gramofona, birate pjesmu za slušanje)

Na kompilaciji učestvuju: St!llness (Hr), Joke (Fr), Antenat (Hr), Red Five Point Star (Slo), Kali Fat Dub (Slo/Hr), Sopot (BiH), Duberman (Fr), Radikal Dub Kolektiv (Hr), Dbau (BiH), Yapa (Fr), Raggulation (Slo), Shizomantra (BiH), Trankilesha (Fr), Les Skalopes (Fr), ESC Life (Hr), Dežurni krivci (Slo) i La Bite(Fr).


Izvor: Bosonoga

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI