U srijedu veliki koncert Balkan Ekspresa

Koncert kultnog banjalučkog benda „Balkan Express Unplugged“ biće održan u srijedu, 16. marta u Koncertnoj dovrani Banskog dvora.
Prisjetivši se prošlog koncerta u Banskom dvoru, kada su reakcije publike bile nevjerovatne, iz grupe “Balkan Ekspres“ poručuju da će biti prezadovoljni ako se to ponovi, s tim da će ovoga puta dati sve od sebe da budu još bolji.
Postavka instrumenata će biti ista kao i na prošlom koncertu. Opet su sa nama na sceni gudači, a ovaj put i tri bek vokala. Definitivno će aranžmanski naše autorske pjesme zvučati drugačije, pogotovo za nas koji smo sušta suprotnost od tog epiteta “unplugged” – rekli su oni.
Kako su istakli ovog puta gosti na koncertu će biti “Palladio String Quartet“, vokalni solisti Lidija Pajić i Stojana Marjanović, te mladi gitarista Strahinja Nikić.
Ulaznice po cijeni od 7 KM mogu se kupiti na biletarnici Banskog dvora od 9. marta, svakim danom osim vikendom u periodu od 12 do 18 časova.

Podsjećamo, Banjalučki bend “Balkan Express” osnovan je u oktobru 1996. Godine, a čine ga Saša Nikić (vokal), Momir Nikić (gitara), Aleksandar Vlajsavljević (bas gitara), Stefan Nikić (klavijature) i Dejan Trkulja (bubanj). Na samom početku svirali su obrade stranih hitova. Nastupali su po klubovima u Republici Srpskoj i BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Slovenija kao i u Italiji.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: