U policijskoj akciji uhapšena sedmorica dilera

U akciji MUP Republike Srpske na području Banjaluke i Doboja uhapšeno je ukupno sedam osoba osumnjičenih za neovlaštenu prozvodnju i promet marihuane i ekstazija.
Prvo je banjalučka policija juče na području grada uhapsila četiri osobe i oduzela više od 600 grama marihuane i ekstazija, potvrđeno je za Srpskainfo.

Iz PU Banjaluka su naveli da je policija od V. Ž. oduzela 582 grama marihuane, a zajedno sa njim uhapšen je i A. N.

-Pretresene su dvije lokacije na području Banajluke koje koriste osumnjičeni, te je pronađeno još 20 grama marihuane , 25 komada ekstazija, određena količina novca i drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela – naveli su iz banjalučke policije.
U nastavku akcije uhapšeni i M. S. i N. L, a sve aktivnosti se provode se u saradnji sa banjalučkim tužilaštvom.

U toku iste akcije i u saradnji sa u Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP RS i Policijskom upravom Doboj na području Doboja, uhapšene su tri osobe N.V, M.V. i S.M. zbog sumnje da su počinili krivično djelo “nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Pretresene su i tri lokacije na području Grada Doboja, koje koriste osumnjičeni i pronađena je određena količina droge, digitalna vaga, određena količina novca, te drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: