U petak počinje “Ćevap fest”

Jubilarno, peto izdanje “Ćevap festa” biće održano u Banjoj Luci u periodu od 26. do 28. maja, najavio je promoter manifestacije Nebojša Kuštrinović.

Prema njegovim riječima, sadržajan program ovogodišnjeg “Banjalučkog proljeća” biće upotpunjen ovom, već prepoznatljivom gastro manifestacijom koja ima za cilj promociju najpoznatijeg banjalučkog gastro brenda.

– Ovo je već peto izdanje festivala koji, iz godinu u godinu, nezaustavljivo raste, privlačeći brojne posjetioce iz cijele regije.

Sigurni smo da će tako biti i ovaj put i da će „Ćevap fest 2023“ biti najuspješniji do sada, pogotovo što nas u ovom periodu očekuju još neke, popularne manifestacije, poput „Moto festa“, tako smo sigurni da ćemo i ove godine, združenim snagama, obarati rekorde kad je riječ o posjećenosti – istakao je Kuštrinović.

Banjalučani, ali i brojni turisti iz regije su, kako kaže, objeručke prihvatili ovaj festival, a, prema najavama turističkih radnika, u maju se očekuje velika posjeta gradu, s obzirom na to da je Banjaluka, već tradicionalno, najpopunjenija u proljećnim mjesecima.

On ističe da se trenutno koncipira festivalski program, ali i da je već sada poznato da će manifesticija biti upotpunjena novim sadržajima, pored već prepoznatljivih, kao što je takmičenje u brzom jedenju ćevapa.

I ove godine, ističe Kuštrinović, posjetioci će imati priliku da testiraju granice svojih mogućnosti, te da se takmiče za vrijednu nagradu koju će organizatori obezbjediti za pobjednika.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI