U pet naselja radionice za djecu

Radionice o značaju zaštite životne sredine za djecu i mlade održaće se ove sedmice u pet banjalučkih mjesnih zajednica u organizaciji omladinskog centra “Zdravo da ste”.
Sve radionice počinju u 18.30 i besplatne su, a prva će se održati danas u prostorijama MZ Centar 1.

Prema rasporedu koji su napravili organizatori, iduća će se održati 27. marta u Mjesnoj zajednici Obilićevo, 28. marta u MZ Starčevica, 29. marta u MZ Borik, a 1. aprila u MZ Bulevar.
– Našu planetu čine biljke, životinje, zemljište, voda, vazduh i ljudi! Zajedno činimo ekosistem! Sve što ljudi čine utiče na svijet u kome živimo. Nemamo neograničene resurse, a imamo moć da uništavamo ili stvaramo. Zato ćemo zajedno s djecom i mladima učiti kako da stvaramo, brinemo o životnoj sredini i da je poštuju – poručili su organizatori.

Aktivnost je dio projekta „Mjesne zajednice prijatelji djece – klubovi za djecu i mlade“ koji ovaj omladinski centar realizuje u partnerstvu s Gradom u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI