U Jazavcu počinju projekcije domaće serije „Meso“

U okviru programa „Ljetne večeri u Jazavcu“, večeras počinju projekcije domaće serije „Meso“ kroz tematsko, „Bosonogo veče“.
Narednih devet nedjelja, banjalučka publika će biti u prilici još jednom pogledati ostvarenje koje je nastalo upravo u ovom gradu. Ulaz na sve projekcije je slobodan uz ranije preuzete ulaznice.

Iz Gradskog pozoriša „Jazavac“, koje i priređuje predstave i projekcije na otvorenom, ističu kako je zainteresovanost publike velika.

-Karte za prve dvije sedmice repertoara gotovo da su nestale, zbog čega smo zaista srećni jer to pokazuje da nas publika nije zaboravila i da želi ponovo gledati predstave i domaću seriju – poručuju iz „Jazavca“.
Pedeset mjesta za projekciju prve epizode serije „Meso“ je skoro popunjeno, a publika će uz fizičku distancu morati nositi i zaštitne maske. Iz „Bosonoga produkcije“ ističu kako im je zadovoljstvo što će „Meso“ još jednom podijeliti sa domaćom publikom.

-Reakcije su zaista odlične, što nas naročito raduje zbog premijere drugog dijela trilogije – serije “Kosti”, koja nas očekuje na jesen. Sigurni smo da će do kraja septembra brojni Banjalučani uživati uz sudbine Mirka i Slavka, i tako se pripremiti za jednu potpuno novu priču koju nam “Kosti” donose – kaže Saša Hajduković, reditelj obje serije.

Projekcija prve epizode počinje danas u 21 čas. Ukoliko još niste, ulaznicu možete preuzeti na biletarnici Gradskog pozorišta „Jazavac“.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: